Skip to content

Termeni și Condiții, utilizarea licențelor, actul de renunțare, limitări. Materialele din acest website sunt protejate de legi speciale.

1. Termeni și Condiții

Prin faptul că accesați prezentul website înseamnă că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de utilizare. În plus, sunteți de acord și cu legile și reglementările aplicabile în acest domeniu.

Nu în ultimul rând, sunteți de acord că veți fi responsabil de respectarea oricărei legi locale aplicabile.

Termeni și Condiții

În cazul în care nu sunteți de acord cu niciunul dintre acești termeni, ce se poate întâmpla? Vi se interzice utilizarea sau accesarea website-ului studio videochat videochatbiz.ro.

De asemenea, nu aplicăm servicii specializate în cazul în care secțiunea de termeni și condiții nu e acceptată.

Materialele prezente pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor și a mărcilor din UE.

Utilizarea licențelor

Permisiunea se poate acorda în scopul descărcării temporare a unei copii (informații sau software). Această copie va ajunge pe website-ul videochatbiz.ro al companiei SEO Services Plus.

Informațiile vor putea fi folosite exclusiv în scopul vizualizării tranzitorii personale, non-comerciale. Ne referim aici la acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu.

În conformitate cu această licență nu veți putea:

 • modifica sau copia materialele;
 • utiliza materialele pentru orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
 • decompila sau inversa orice software conținut pe website-ul nostru;
 • înlătura din materiale (imagini, text, video, plugin-uri) orice drepturi de autor sau alte notificări proprii;
  transfera materialele către o altă persoană.

Licența va înceta automat când se încalcă restricțiile, putând fi oprită de videochatbiz.ro oricând. Ce urmează a se întâmpla după încetarea vizualizării materialelor sau la încetarea licenței?

Conform informațiilor din termeni și condiții trebuie distruse orice materiale descărcate aflate în posesia dvs. Fie că sunt în format electronic sau în format tipărit, neutralizarea lor este obligatorie.

2. Actul de renunțare

Materialele de pe website-ul Videochat Biz sunt furnizate “așa cum sunt afișate”. De asemenea, Videochat Biz nu oferă nicio garanție, exprimată sau implicită.

Prin prezenta pagină de Termeni și Condiții se renunță și se neagă toate celelalte garanții. Includem aici, fără a putea vorbi despre o limitare:

 • garanții implicite sau condiții de comerciabilitate;
 • aptitudini pentru un anumit scop;
 • nerespectarea proprietății intelectuale;
 • alte încălcări ale drepturilor.

Videochat Biz nu garantează și nu face nicio reprezentare cu privire la:

 • acuratețea;
 • rezultatele probabile;
 • fiabilitatea utilizării materialelor pe website sau în legătură cu alte materiale sau pe orice website legat de prezenta pagină.

3. Limitări, daune, pierderi sau profit din Termeni și Condiții

În niciun caz Videochat Biz sau furnizorii săi nu vor fi responsabili pentru daune. Includem aici, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit ori din cauza întreruperii afacerii.

Situațiile pot rezulta ca urmare a utilizării sau incapacității de utilizare a materialelor de pe Videochat Biz.

Videochat Biz sau un reprezentant autorizat a fost notificat oral/în scris despre posibilitatea unei daune? În această situație noi nu suntem răspunzători pentru eventualele inconveniente.

Există jurisdicții care nu pot permite limitări ale:

 • garanțiilor implicite;
 • răspunderii pentru daunele cauzale sau incidentale.

Este posibil ca respectivele limitări să nu se aplice pentru dvs. în anumite situații specifice.

4. Termeni și condiții: materiale și documentații

Materialele de pe website-ul Videochat Biz pot include erori fotografice, tehnice sau tipografice. În aceste condiții, Videochat Biz nu garantează că materialele de pe website nu pot avea și eventuale erori.

Vdeochat Biz va putea efectua modificări ale materialelor de pe website în orice moment considerat oportun. Pot exista și modificări din partea noastră fără o notificare prealabilă adresată utilizatorului.

Videochat Biz nu se angajează să actualizeze materialele.

5. Link-uri

Vă rugăm să țineți cont de următoarele aspecte:

 • videochatbiz.ro nu examinează toate website-urile care sunt legate prin link;
 • videochatbiz.ro nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de website care este legat la noi.

Inserarea oricărui link nu implică aprobarea din partea Videochat Biz a respectivei legături. Utilizarea paginilor care sunt legate de website-ul nostru se face pe riscul utilizatorului.

6. Termeni și Condiții: modificări

Videochat Biz poate revizui condițiile de utilizare ale website-ului în orice moment. Măsura poate fi luată fără nicio notificare prealabilă către vizitatorii website-ului.

Prin utilizarea acestui website sunteți de acord cu versiunea actualizată din Termeni și Condiții. Nu oferim nicio rambursare din momentul în care începem lucrările la website-ul dvs.

Rambursarea poate fi solicitată doar în situația în care nu s-a efectuat nicio lucrare pentru client. Nu ne vom putea opri la jumătatea proiectului desfășurat de noi. În plus, nu vom putea oferi rambursări ale unor sume de bani.

Back To Top