Un model videochat la început de carieră se confruntă cu o serie de probleme și…
Îngrijirea pielii pentru un model VideoChat
Îngrijirea pielii pentru un model VideoChat, este cel mai important lucru. Un model videochat non nud trebuie să se preocupe de aspectul exterior, constant.
Pielea, „barieră” a organismului nostru
Pielea uscată cronic, predispusă la inflamație. „Cadoul” pe care îl primești de la o barieră compromisă a pielii. Atunci când bariera ta este compromisă, pielea nu e în măsură să-și îndeplinească cele două funcții.
Să inhibe pierderea trans-epidermică de umiditate (adică evaporarea apei prin piele). Și protecția împotriva poluanților din mediu, iritanților, alergenilor sau microbilor.
În acest articol de pe blog prezentăm importanța funcției de barieră a pielii. Nu uităm nici de modalitățile de susținere, atât intern cât și extern. Pentru un model video chat într-un studio videochat, pielea este deosebit de importantă.
De ce este importantă menținerea sănătății pielii tale
O barieră excesiv de permeabilă a pielii este ca o sită din care se „scurge”. Poate acționa ca o cauză de bază a afecțiunilor inflamatorii ale pielii. Acestea pot varia de la acnee și eczeme, până la reacții alergice, precum urticaria.
Ne protejează de vătămări mecanice, umiditate scăzută, frig, căldură, soare sau vânt. Ne ferește și de o expunere la substanțe chimice, bacterii, virusuri, ciuperci și alți agenți patogeni. O barieră sănătoasă este esențială pentru funcționarea normală a pielii.
Sprijinirea pielii tale nu este doar superficială. Are și repercusiuni pentru sănătatea generală a corpului. Se subliniază rezultatele unui studiu din 2019. Acesta delimitează legătura dintre disfuncția pielii și diverse afecțiuni de sănătate.
Acestea sunt cauzate de o inflamație cronică. Cercetătorii au conectat utilizarea hidratantelor cu citokine pro-inflamatorii reduse în sânge.
Astfel, se sublinia importanța rolului protector al pielii în sănătatea noastră generală. Anume că funcția de barieră slabă este legată de o inflamație. Aceasta poate declanșa anumite condiții de sănătate internă.
1. Ceramide și fitoceramide
Te confrunți cu o barieră cutanată compromisă? Majoritatea dermatologilor vă vor spune să folosești produse cu ceramide și fitoceramide.
Ceramidele sunt considerate a fi cea mai importantă componentă pentru menținerea funcției de barieră. Sunt unul dintre elementele de „construcție” ale celulelor pielii noastre. Ajută utilizarea analogiei „cărămidă și mortar” pentru a ne imagina rolul ceramidelor în piele.
Gândește-te altfel. Colagenul și elastina alcătuiesc partea structurală a pielii. Celulele pielii sunt cărămizile, ceramidele sunt cimentul dintre cărămizi. Mortarul se degradează și apar crăpături sau deschideri. Tot felul de lucruri își fac loc și pot face ravagii.
Ceramidele sunt molecule grase care alcătuiesc bariera naturală a pielii și ajută la reținerea umidității. Mai precis, ceramidele servesc ca adeziv ce ajută la menținerea celulelor pielii la un loc.
Integritatea acestor componente celulare este cea care determină funcția de barieră. Ce au relevat cercetările atunci când sunt aplicate topic? Fitoceramidele au îmbunătățit spectaculos rata de reparație a stratului superior al pielii.
Nu numai că le puteți găsi în creme și loțiuni, dar și în diverse suplimente. Prin utilizarea abordării interioare, veți putea să vă readuceți funcția de barieră la o sănătate optimă.
Și când s-a folosit calea orală, participanții la cercetare au remarcat o îmbunătățire. Atât a retenției de umiditate, cât și a calității pielii, în doar 15 zile.
Într-un alt studiu, participanții cu pielea uscată clinic au luat un ulei din extract de grâu. Acesta era bogat în fitoceramide. Cercetarea s-a desfășurat timp de trei luni. S-a înregistrat o îmbunătățire de 35% a hidratării pielii.
Alimentele bogate în ceramide includ ouăle, lactatele, germenii de grâu, soia și orezul brun.
2. Pielea și importanța acizilor grași
Trebuie să consumi cantități suficiente de grăsimi sănătoase, care pot fi obținute dintr-o dietă specială. Somonul este unul dintre cei mai populari pești grași, recomandați de dermatologi.
Acizii grași omega-3 pot fi suplimentați și sub formă de ulei de pește sau capsule cu ulei de pește. Nucile și migdalele sunt deosebit de benefice, putând fi încorporate în tratamentul pielii.
La acest studio videochat București, modelele video chat țin cont de aspectul pielii lor. Pentru diversele servicii oferite de aceste modele pielea joacă un rol important. Vei intra în contact cu clienții tăi. Aceștia vor dori să vadă în fața unui webcam un model videochat non nud care strălucește.
3. Squalanul
Acest lipid se găsește în mod natural în sebumul pielii tale. Anterior, a fost recoltat din ficat de rechin, ceea ce îl face un ingredient controversat pentru îngrijirea pielii.
Cu toate acestea, evoluțiile recente din ultimii câțiva ani au dat rezultate deosebite. S-a reușit ca squalanul să poată fi mai bine obținut din plante. Cercetările arată câteva avantaje pentru piele. Emolient, antioxidant și hidratant.
4. Umectanții
Umectanții reprezintă orice ingredient care trage și reține apă, precum glicerina și acidul hialuronic. Umectanții nu pot singuri vindeca bariera pielii.
Cu toate acestea, oferă un ajutor esențial de a menține pielea hidratată. În același timp, îți repari funcția de barieră a pielii tale. Aceste ingrediente hidratează epiderma în timp ce sigilează și reține apa cu un strat exterior de lipide.
Folosește umectanți mai întâi, urmată de o cremă ocluzivă sau un ulei. Acest lucru va grăbi repararea oricărei bariere compromise a pielii.
De asemenea, poți căuta suplimente de acid hialuronic. S-au dovedit că rețin umiditatea pielii la nivel celular. Este responsabil pentru păstrarea pielii sănătoase și hidratate. De asemenea, este parte integrantă a procesului de vindecare al organismului nostru.
Când suntem răniți, organismele noastre produc mai mult acid hialuronic.
5. Ovăz coloidal
Extractul de ovăz coloidal poate forma și un sigiliu protector pentru piele. Este un clasic natural de îngrijire pentru cei cu o piele sensibilă.
Cercetările au arătat din nou că extractul poate calma pielea inflamată prin proprietățile antiinflamatoare. Multe proprietăți clinice ale ovăzului coloidal derivă din polimorfismul său chimic.
Concentrația ridicată e responsabilă pentru funcțiile de protecție și de reținere a apei de către ovăz. Contribuie și la proprietățile sale antioxidante. Cercetări suplimentare arată că genele coloidale au dus la recuperarea deteriorării pielii.
6. Probioticele
Un microbiom echilibrat este cea mai bună apărare a pielii. Funcționează precum un sistem imunitar pentru pielea ta. În primul rând, menține o floră intestinală sănătoasă cu ajutorul probioticelor.
Conexiunea intestin-piele a fost studiată pe larg. Cercetările arată că există o legătură directă între intestin și flora pielii. Deci, dacă ai o sănătate intestinală precară, cel mai probabil o să ai probleme similare și cu pielea.
Probioticele pot ajuta prin gestionarea internă a bacteriilor sănătoase.
La pacienții cu dermatită atopică și afecțiuni inflamatorii, microbii externi sunt un semnal de alarmă. Poți să cauți ingrediente care să echilibreze flora pielii. Având bacterii sănătoase pe piele, agenții patogeni răi sunt mai puțin susceptibili să provoace inflamații.
Suplimentele probiotice au crescut în popularitate, la fel și liniile probiotice de îngrijire a pielii. Produsele care susțin microbiota pielii sănătoase sunt, de asemenea, benefice pielii.
Ar trebui să cauți produse pre și probiotice pentru îngrijirea pielii. Acestea pot fi găsite în topicale, precum și în alimentele fermentate, precum iaurtul.
7. Mierea de Manuka
Mierea de Manuka este renumită pentru beneficiile sale de reparare a pielii. Studiile clinice au arătat că este o tehnică foarte eficientă. Atât în vindecarea rănilor, arsurilor, cât și a altor daune de actualitate.
Inhibă creșterea bacteriilor dăunătoare. Să ținem cont și de abundența de antioxidanți găsiți în mierea de Manuka, fiind antiinflamatoare.
S-a dovedit că funcționează împotriva dermatitei, acneei și eczemelor. Toate acestea tind să apară dintr-o barieră deteriorată a pielii.
O barieră puternică a pielii nu se referă doar la măsuri superficiale. Păstrarea pielii sănătoase are și beneficii interne. Cu produse și suplimente potrivite, îți poți ajuta pielea să se repare și să se protejeze.
În timp ce cauți pe internet produsele potrivite pentru tine, nu uita să accesezi secțiunea de angajări videochat. Suntem nerăbdători să întâlnim persoane care au grijă de aspectul lor. Nu trebuie să îți faci griji de bani. În acest job, la acest București videochat studio, veniturile nu sunt o problemă.
Acidul lactic și beneficiile de îngrijire pentru pielea ta
Când vine vorba de îngrijirea pielii, modelele dintr-un videochat online au un acid preferat. Îl folosesc pentru a face față celor mai mari probleme legate de ten.
Ai pielea sensibilă? Probabil ai aflat că întinderea de acid peste tenul tău nu este o idee bună. Așadar, dacă pielea ta este ușor iritată, cel mai bun acid este cel lactic.
Poate ajuta la îmbunătățirea liniilor fine, la reducerea erupțiilor și la exfolierea pielii moarte.
Ce este acidul lactic și cum îți ajută pielea
Acidul lactic este un acid alfa hidroxi (AHA). Mai este cunoscut și sub denumirea de acid exfoliant. Elimină celulele moarte ale pielii.
Acidul este defapt derivat din lapte. Cu toate acestea, poți găsi opțiuni și vegane. Se găsește în produsele de îngrijire a pielii, inclusiv în seruri, demachiante, creme și tratamente.
Este folosit, în general, pentru a exfolia pielea și pentru a lumina petele întunecate. De asemenea, se folosește și pentru a îmbunătăți aspectul liniilor și a ridurilor fine.
Când vine vorba de AHA-uri, acidul lactic are una dintre cele mai mari molecule din grup. Asta înseamnă că nu poate pătrunde la fel de adânc ca celelalte.
Astfel, toată munca grea a acidului are loc pe suprafața pielii. În acest mod, scade iritația și ajută protejarea pielii. Poate că ai sau nu pielea sensibilă. Ai constatat că alte AHA-uri îți provoacă iritații?
Încearcă să schimbi cu acidul lactic mai blând, beneficiind de aceleași avantaje.
Ce face acidul lactit pentru pielea ta
Există o mulțime de dovezi care să demonstreze că acidul lactic este sigur și eficient. Cu toate acestea, nu este la fel de studiat pe scară largă, ca ceilalți omologi de îngrijire a pielii.
Includem aici acidul glicolic sau salicilic. Acestea fiind spuse, este copleșitor de lăudat de către specialiștii în îngrijirea pielii:
- destul de blând pentru cei cu afecțiuni ale pielii inflamate. Se recomandă celor cu rozacee, eczeme și psoriazis să apeleze la acest acid exfoliant blând. Acidul lactic ajută la dizolvarea dopului din celulele pielii. Acesta se acumulează în jurul foliculului. Astfel, se va elimina uscăciunea eczemelor și psoriazisului;
- încurajează circuitul celulelor. Scapă de celulele moarte ale pielii și stimulează noile celule. Acest lucru ajută, de asemenea, în caz de hiperpigmentare și pete solare;
- ajută la întărirea pielii. Un studiu a arătat că utilizarea acidului lactic ajută la îngroșarea și strângerea pielii. Astfel, se ajunge la linii și riduri mai puțin vizibile. Este o opțiune excelentă pentru reducerea semnelor de îmbătrânire;
- ajutor la curățarea porilor. Studiile de îngrijire a pielii umane au descoperit că ingredientul este antimicrobian. Reprezintă un beneficiu deosebit pentru pielea predispusă la acnee. Supraîncărcarea bacteriilor contribuie la acnee. Se recomandă în mod obișnuit acidul lactic clienților care doresc să trateze acneea. Acidul lactic este o moleculă mai mare. Acesta funcționează pe stratul superficial al pielii, mai degrabă decât în adâncime.
Acidul lactic nu este o noutate în lumea tenului
Acesta datează încă din zilele Cleopatrei. S-a spus că însăși regina egipteană se scălda în lapte. Dorea ca pielea ei să arate cât mai bine.
Nu numai că eyeliner-ul ei era la înălțime, dar se pare că și pielea. Din fericire, nu trebuie să ne scufundăm fața în lapte pentru a obține beneficiile produsului.
Acidul lactic se formează printr-un proces de fermentare. Se utilizează bacterii pentru a converti zaharurile, precum glucoza, în acid lactic. Poate fi o pulbere albă sau un lichid limpede. Poate fi compus cu ingrediente compatibile în seruri, creme sau demachiante.
Se găsește în mod natural în produsele lactate, inclusiv în lapte și iaurt. Cea mai mare parte a acidului lactic pe care îl găsim în produsele specifice este produs sintetic.
Cine nu ar trebui să-l folosească
Ca în cazul tuturor acizilor, ar trebui să îl folosești întotdeauna cu prudență și înțelepciune. Trebuie multă atenție în momentul în care îl adaugi la rutina ta zilnică pentru ten.
Cei care sunt alergici sau intoleranți la lactoză ar trebui să evite acidul lactic. Mai ales dacă tratamentul nu se realizează sub îndrumarea dermatologului. Folosește acei bani pentru a-ți cumpăra mai multe haine fashion, în schimb.
Deși este o opțiune mai blândă când vine vorba de AHA-uri, este totuși foarte puternic. Deci, nu o aplica pe pielea ta dacă este iritată sau inflamată.
O altă problemă: AHA-urile îți fac pielea mai sensibilă la soare. Nu trebuie să îți faci griji pentru asta. Există produse autobronzante care îți vor oferi imaginea perfectă pe tot parcursul anului.
Sunt anumite lucruri pe care le folosești în rutina ta care îți fac pielea mai fotosensibilă. Asta înseamnă că pielea ta se arde mai ușor, iar acestea includ și AHA-urile.
Unii oameni observă că acidul lactic le face pielea mai sensibilă la soare. În acest sens, aplicarea unor produse de protecție solară este deosebit de importantă. Asigură-te că ești foarte atentă la soare și folosești factori de protecție.
Nu poți să te expui la soare? Un bronz perfect este de ușor de avut și pe alte căi, mult mai sigure. Produsele autobronzante sunt alegerea ideală.
Un model la un studio videochat care nu se simte bine în soare poate apela la aceste produse.
Concluzie
În general, acidul lactic este o opțiune excelentă. Atât pentru cei mai noi care fac cunoștință cu acizii, cât și pentru cei cu pielea sensibilă. Este mai blând decât celelalte AHA-uri și e plin de avantaje antiîmbătrânire.
Acesta îndepărtează pielea moartă, reduce hiperpigmentarea și echilibrează nivelul de umiditate. De asemenea, stimulează reînnoirea colagenului. Indiferent de ten, este întotdeauna o idee bună să te consulți cu dermatologul, înainte de utilizare.