Skip to content
Arta Seductiei

Arta seducției, avantajul modelelor videochat

Arta seducției este un joc psihologic, nu unul de frumusețe. Orice persoană poate învăța acest joc, atât timp cât motivația este orientată în acest sens. Tot ce trebuie să faci, este să privești lumea prin ochii unui seducător.

Ceea ce va seduce o persoană, este efortul pe care îl depunem în numele ei, arătând cât de mult ne pasă, cât valorează.

Câteva sute de ani în urmă, puterea era câștigată prin violență fizică și menținută cu o putere brută. Nu exista subtilitate – un rege sau un împărat trebuiau să fie fără milă. Asta nu înseamnă că nu exista seducția.

În mare, în timpul acela, bărbații dețineau puterea politică, socială și chiar puterea în căminul familiei. Femeile nu aveau nici o armă cu ajutorul căreia să poată concura cu aceștia.

Bineînțeles că bărbații aveau o singură slăbiciune – dorința sexuală. O femeie putea întotdeauna să se joace cu această dorință, dar din momentul în care ceda, lucrurile reveneau în aceleași poziții.

Dacă nu se lăsau acestui joc, de cele mai multe ori, bărbații fie mergeau în altă parte, fie aplicau forța brută. Nu tocmai un gest demn de  un gentleman, dar așa erau timpurile și toți erau ok cu asta.

Printre femei, au fost și un număr destul de mare, care au dorit și ele puterea sau influența. Prin multă istețime și creativitate, au inventat o modalitate de a întoarce dinamica, creând o formă mult mai durabilă și mai eficientă de putere.

În fața violenței și a brutalității, femeile au dezvoltat arta seducției. În timp, arta seducție a ajuns o artă sofisticată. Mânuită cu îndemânare poate deveni forma supremă de putere și persuasiune.

Arta seducției

Femeile au înțeles foarte repede cum funcționează arta seducției. Ele au învățat să lucreze mai întâi cu mintea unui bărbat. Stimulând fanteziile acestuia, îl păstrează doritor.

Prin seducție se crează modele de speranță și disperare, care sunt esența seducției.

Puterea femeilor nu este fizică, ci psihologică, nu puternică, ci indirectă și vicleană. Dacă vom arunca o privire asupra unor evenimente istorice, vom descoperi că, o parte din ele au avut loc, din caza sau datorită unei femei.

De ce seducția este percepută ca o artă? Pentru că, pentru primele mari seducătoare, acest joc era ca un război. Necesita multă planificare și acțiuni bine calculate.

Arta seducției este prezentă peste tot în mediul social. Prin urmare, acest articol este util pentru oricine dorește să afle mai multe despre acest subiect. Cu atât mai mult, un model videochat trebuie să mânuiască și să poate stăpâni cât mai bine această artă.

A învăța arta seducției este necesar. Cu toate acestea, va trebui să stăpânești foarte bine cultura generală și comunicarea. Nu poți face conversație cu un client dacă nu vei avea despre ce să vorbești.

Pentru orice femeie, arta seducției poate deveni o armă prin care își atinge obiective clare. Sună ciudat când zicem că devine o armă. În viața de zi cu zi ne întâlnit foarte des cu arta seducției.

Unele persoane posedă această artă, fără a fi conștienți de ea. Alții depun eforturi susținute pentru a învăța cum să mânuiască această artă. În mod clar, arta seducției este legată de caracterul unei persoane.

Arta seducției și caracterul

Oamenii încearcă constant să ne influențeze. Ei doresc să ne spună ce să facem, cum să facem și cât să facem. Noi, la rândul nostru încercăm să rezistăm și să opunem rezistență.

Senzația de control duce la o siguranță psiho-emoțională de stabilitate.

Cu toții am trăit acest sentiment. Există un moment în viață în care cădem sub o vrajă pe care nu o putem explica. Cu toți ne îndrăgostim, dar acționăm diferit atunci când avem aceste trăiri.

E normal să acționăm diferit. Cu toții avem caractere diferite. Prin urmare, este normal ca și reacțiile să fie diferite. Dar, în aceste reacții diferite, cu toții suntem în căutarea senzației de control.

Seducătorii sunt oamenii care înțeleg puterea extraordinară conținută de aceste momente. Ei analizează ce se întâmplă când oamenii sunt îndrăgostiți. Studiază componentele psihologice ale procesului care stimulează imaginația.

Primele seducătoare au învățat rapid că este mult mai eficient să creezi dragoste decât pofta. O persoană îndrăgostită este emoțională, pliabilă și ușor de „înșelat”.

Poate suna meschin pentru unii, dar aceasta este realitatea de zi cu zi. Cu toții am fost seduși sau am sedus la rândul nostru. Atunci nu prea ne interesa că termenul „seducție” vine din latină și înseamnă „a rătăci”.

Caracterul unui seducător

Un seducător știe că, legăturile emoționale sunt mai importante decât poftele. O persoană cu pofte este mai greu de controlat, iar odată ce este îndeplinită pofta te poate părăsi cu ușurință.

Seducătorii își fac timp să creeze încântare.

Ei mizează pe aceleași sentimente pe care le stârnește dragostea. Atașamentul este cheia pentru un seducător. Crearea de iubire și farmec devine modelul pentru toate tipurile de seducții.

Seducătorii au o perspectivă „războinică” asupra vieții. În videochat nu poate fi altfel. Mai ales, când ai obiective clare, este normal ca să-ți dorești ca acestea să devină rezultate. Poți atinge succesul în timp ce rămâi un model anonim.

Un seducător vede persoanele ca niște cetăți ce urmează a fi asediate. Seducția este un proces de penetrare, o încercare de a sparge aceste ziduri. În prima fază, pătrunde în mintea persoanei – acolo se află prima linie de apărare.

Odată ce au pătruns în minte, ei fac ca persoana să aibă fantezii în jurul ei. În acest fel, se scade rezistența persoanei și este mai ușor să creezi dependență.

Seducătorii nu improvizează! Ei nu lasă acest proces la întâmplare.

Fiecare seducție are două elemente pe care trebuie să le analizezi și să le înțelegi. În primul rând, pe tine însuți, personalitatea ta și ce este seducător pentru tine. În al doilea rând, trebuie să înțelegi ținta ta și acțiunile care vor trece peste zidul de apărare al acesteia.

Arta seducției și obstacolele din calea ei

La fel cum un model videochat are principalul obstacol stigmatizarea socială, așa și arta seducției are un obstacol principal. Importanța acestui obstacol variază de la persoană la persoană, de la caracter la caracter.

Principalul obstacol în calea de a deveni un seducător este tot o prejudecată. Anume prejudecata nechibzuită pe care o avem asupra dragostei. Dragostea și romantismul este privit ca un tărâm sacru, unde lucrurile se întâmplă doar printr-o voință supremă.

Acest lucru poate părea romantic și ciudat, dar nu este decât o acoperire pentru lenea noastră.

Individului îi este mai ușor să găsească justificări pentru a nu face ceva, decât argumente pentru a învăța ceva nou. Când seducem o persoană, este nevoie de efort. Efortul este îndreptat spre persoana respectivă. Arătăm cât de mult ne pasă și cât valorează.

Dacă lași lucrurile la întâmplare, de cele mai multe ori te vei alege cu o rețetă pentru un dezastru întârziat. Este argumentul principal care ne arată atitudinea noastră față de dragoste și romantism, că nu luăm în serios aceste aspecte.

Un studio videochat București îți poate garanta un flux de oameni. Dacă acești oameni se opresc la tine sau merg mai departe, depinde strict de tine. Casanova era seducător deoarece depunea efort pentru fiecare aventură. Învăța continuu.

Psihologia dragostei

Îndrăgostirea nu este o problemă de chimie sau magie. Când o persoană se îndrăgostește, ea trece prin anumite stări. Psihologia nu doar că poate explica aceste stări, dar poate determina și motivul pentru care acestea se întâmplă.

Studiază un pic psihologia persoanei, învață cât mai mult despre acest aspect. Când vei fi din nou în fața unui webcam, tratează persoana din fața ta ca pe o carte deschisă. Studiază continuu.

Odată ce ai înțeles psihologia țintei tale și alegi strategia potrivită, vei putea face „magia”.

Un seducător vede dragostea nu la fel de sacră pe cât o văd puritanii. Pentru un seducător, dragostea este ca un război, dar un război corect. Faptul că ai învățat la timp despre seducție, îți va garanta un arsenal mai mare de „arme” în acest război.

Caracteristicile unui seducător

O persoană seducătoare are niște caracteristici înnăscute sau dobândite. Da! Seducția se poate învăța și se poate exersa. Am zis în alte articole de pe blog că videochatul este o provocare personală. Uite că sub acest aspect, ca model videochat ai și terenul potrivit.

Mai ales, dacă alegi videochat non nud, trebuie să ai deschiderea, dispunerea și atitudinea deschisă spre nou. Mereu vei învăța câte ceva din interacțiunile noi.

Oamenii sunt diferiți, dar dorința pentru conexiuni emoționale este comună.

Un seducător mereu se va orienta spre cel din fața lui, inclusiv privirea și gesturile non verbale. Vei comunica în acest fel, că persoana din fața ta este mai importantă decât tu însuți.

Puțini sunt cei care vor recunoaște, dar cu toții ne dorim să fim importanți pentru cineva. Este o dorință comună și des întâlnită. Această necesitate vine să stingă nevoie de recunoaștere socială.

Toată lumea are nesiguranțe. Acestea reprezintă micile cărămizi găurite din cetatea care urmează a fi asediată. Învață cum să identifici aceste mici cărămizi și „lovește” subliminal în acele puncte.

Încearcă să faci terapie pentru nesiguranța persoanei din fața ta. Vei reuși în acest fel să scapi persona respectivă de micile momente de îndoială. Persoana va obține încredere în ea, iar tu vei deveni un model pentru ea.

Plăcerea stă la baza seducției

Seducătorii se văd ca furnizori de plăcere și încredere. Ca niște albine care adună polenul din unele flori și îl transmit altora, așa și un model videochat adună experiențe pentru a furniza plăcere.

Când eram copii, principala grijă era joaca și să facem ce ne place.

Adulții nu sunt decât niște copii, care au mai multe responsabilități. Doar că, aceste responsabilități reduc și modalitățile în care putem obține această plăcere. Fie nu mai avem timpul necesar, fie avem frica prejudecăților sociale.

Așa a luat naștere videochatul ca industrie. Iar modelele de top au înțeles rapid că plăcerea nu înseamnă neapărat sexualitate. Pofta sexuală ascunde de cele mai multe ori implicații emoționale.

Un seducător știe că oamenii așteaptă plăcere, iar dacă au ajuns pe un website videochat, înseamnă că prietenii sau persoana iubită nu-i pot satisface această nevoie. Dacă o persoană ar fi intrat în viața lor și ar fi oferit această aventură, nu ar mai fi pe platformele de videochat.

Plăcerea este un sentiment care trece peste limitele noastre, de a ne lăsa copleșiți… de o experiență, de o persoană. Uneori, rezistența unei persoane nu este decât un mod de a spune „Te rog să mă seduci”.

Într-un studio videochat profesional vei învăța cum seducția poate deveni arma ta secretă. Dar pentru a ajunge acolo, trebuie să cauți multe anunțuri de angajări videochat. Alege cu grijă și cu dorința de a învăța lucruri noi.

De ce funcționează arta seducției

Un seducător vede viața ca pe un teatru, toată lumea reprezintă mai mult sau mai puțin un actor. De fapt, această credință este întemeiată și bine demonstrată de unele științe sociale.

În fiecare minut, noi ne asumăm roluri sociale.

Societatea funcționează în baza rolurilor. Poți fi mamă, fiică, tată, fiu, vecin, șef, angajat etc. Credem că ai prins ideea principală. În funcție de activitatea nostră, ne asumăm un rol. Unele roluri le jucăm mai bine, la altele nu suntem prea pricepuți.

Un model videochat ajunge să-și dea seama de un lucru important. Majoritatea oamenilor se simt că au roluri restrânse în viață, iar asta îi face nefericiți. Dar cum ajung de aici la videochat?

Un model videochat seducător se bucură de performanță, ea nu judecă. Atunci când nu judecă persoana din fața ei, ele pot fi ele însele – să fie naturale. Această naturalețe se transpune în libertate, o fluiditate a corpului și a spiritului care le face atractive.

Seducția este un fel de teatru  în viața reală – întâlnirea iluziei și a realității.

În acest joc, ambii participanți recunosc calitatea pe care o au. Clientul știe că este un joc, o fantezie, dar este o iluzie la marginea realității. Un model videochat, la rândul său își asumă rolul pe care îl are în acest joc.

Imaginea, cuvintele, intimitatea, hainele și acțiunile modelului trebuie să fie ușor înălțate, dar nu exagerate teatral. Un model și un client se întâlnesc la marginea iluziei cu realitatea.

Concluzii

În cele din urmă, un model este complet amorezat în abordarea pe care o are asupra vieții. Este totul un joc, viața în sine este o arenă pentru acest joc.

Încrederea de sine se construiește. Experiențele vieții de zi cu zi afectează în mod direct încrederea de sine. Modelele care au acumulat experiență în domeniu, au ajuns și la o concluzie.

Ele știu că moraliștii reprimă arta seducției, dar le invidiază în secret puterea.

Moraliștii nu vor recunoaște niciodată acest aspect, dar vor judeca încontinuu pe alții fără a ști că judecățile morale sunt lucrul cel mai puțin seducător. Se ascund după acest paravan, chiar dacă toată viața sunt nemulțumiți.

Totul este curgător, ca viața însăși. Seducția este o formă de înșelăciune, dar oamenii vor să fie înșelați. Chiar tânjesc să fie seduși. Dacă nu ar fi așa, seducția nu ar fi devenit o artă. Fiind o artă, unii o vor stăpâni foarte bine, în timp ce alții o vor aprecia și vor spera la ea.

Gând final

În final amintește-ți, în seducție ambele părți sunt importante. Atât tu, cât și persoana cu care interacționezi. Dacă vei acționa, fără a acorda atenția cuvenită personajului tău, vei fi văzută ca un manipulator. Nu îți dorești acest lucru.

Poți folosi social media și un curs de marketing digital pentru a crea un mic mister asupra personajului tău. Lasă admiratorii să te descopere pas cu pas. În acest fel vei crea nu doar dorință, dar și admirație.

Sperăm că acest articol a fost util pentru tine și că ai învățat cât de importantă este arta seducției. În mediul online vei găsi multe resurse din care poți învăța, iar dacă ai întrebări, datele noastre de contact sunt la dispoziția ta. Poți să ne scrii sau să ne contactezi telefonic.

Nu îți limita potențialul fără a-ți oferi șansa de a fi încercat. Viața am primit-o pentru a ne bucura de ea, nu pentru a avea regrete și păreri de rău.

Back To Top